Šibenski vatrogasac pretučen na koncertu u Crnici dok je radio svoj posao 808

Vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Šibenik zadobio je teške tjelesne ozljede u incidentu koji se dogodio u utorak tijekom koncerta HypeBeats Music Festivala 2018 koji se održavao na igralištu Ljubica u Crnici, potvrdio nam je zapovjednik JVP Šibenik Volimir Milošević

Tročlana vatrogasna ekipa pružala je protupožarno osiguranje tog koncerta pri čemu je došlo do incidenta u kojem je ozlijeđen jedan vatrogasac. On je u to vrijeme bio službena osoba na dužnosti, a liječnička pomoć prvo mu je pružena u Općoj bolnici Šibenik, da bi kasnije zbog težine ozljeda bio prevezen u bolnicu u Split – kazao je za ŠibenikIN zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik Volimir Milošević.

Kako je rekla glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor, kriminalističko istraživanje je u tijeku pa o tom događaju ne može otkrivati više informacija, ali potvrdila je da je ozlijeđen hrvatski državljanin. Tko je sve sudjelovao u jučerašnjem incidentu, iz policije nisu mogli otkriti.

Policija provodi izvide vezane za okolnosti, a po završetku kriminalističkog istraživanja javnost će biti obaviještena o događaju – kazala je kratko Kosor.

Kako neslužbeno doznajemo, vatrogascu iz šibenske Javne vatrogasne postrojbe operirane su vilica i jagodične kosti, ali težinu ozljeda u šibenskoj policiji nisu mogli potvrditi.

Berislav Badurina iz organizacije HypeBeats Music Festivala koji se sinoć održavao na igralištu Ljubica, kratko je kazao da ne zna što se jučer tamo dogodilo te da ne želi ništa više komentirati.

Izvor: SibenikIN